ΕΥΖην

"Birthday Collection" για τα 20 χρόνια του οίκου Lazy Oaf


Σε ένα γκαράζ στο βόρειο Λονδίνο ξεκίνησε το 2001 ο βρετανικός οίκος καθημερινής μόδας Lazy Oaf. «Έχουμε κάποιες ουλές από μάχες και πολλές ιστορίες να αφηγηθούμε!» λέει η ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος, Gemma Shiel.

Για να γιορτάσει τα εικοστά γενέθλιά του, ο οίκος παρουσίασε μια κολεξιόν από 20 κομμάτια, η οποία ταξιδεύει στο αρχείο του Lazy Oaf για να επαναφέρει κάποια από τα αγαπημένα και ξεχασμένα σχέδια, ανυψώνοντάς τα και προσδιορίζοντάς τα εκ νέου για το 2021.

Το ταξίδι στο αρχείο ήταν ευκαιρία για τη Shiel να αναπολήσει και ανακαλύψει ξανά. «Μου άρεσε το ότι δούλευα για την “Birthday Collection” και βουτούσα βαθιά στις περασμένες κολεξιόν στο διάβα των χρόνων, υποκλινόμενη και ξαναερωτευόμενη κάποια κομμάτια που είχα ξεχάσει» εξομολογήθηκε, μιλώντας στο Dazed, η Shiel ( https://www.instagram.com/p/CVyas5hrGO1/ ).

«Ο πρώτος μου έρωτας και πάθος είναι το ντιζάιν και η δημιουργικότητα και είμαι ενθουσιασμένη που παρουσιάζω την “Birthday Collection”, η οποία παίρνει τις σχεδιαστικές ιδέες μας από το παρελθόν και τις επανεπινοεί και τις επανασυστήνει σε όλους τους απίστευτους υποστηρικτές μας, καθώς και σε καινούργιο κόσμο ο οποίος μπορεί μόλις τώρα να μας ανακαλύπτει» τόνισε ( https://www.instagram.com/p/CVs__oVLaU6/ ).

«Πιθανά είναι μια από τις λίγες φίρμες εκεί έξω που μοιάζει σαν να αντηχεί σε κάθε έναν» είπε η 21 χρονών Mary, η οποία εμφανίζεται στην καμπάνια για την κολεξιόν. «Δεν είναι κάτι πολύ “καλό” για σένα, δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά ή οτιδήποτε τέτοιο. Θυμάμαι να είμαι πραγματικά μικρή όταν μετακομίσαμε στο Λονδίνο και ήταν το πρώτο μέρος που ήθελα να πάω» συνέχισε.

«Νομίζω ότι όταν πρωτογνώρισα τη φίρμα, ήμουν στην ηλικία που θέλεις να είσαι διαφορετική αλλά δεν ξέρεις πώς. Αυτό ήταν για μένα η φίρμα Lazy Oaf – ένας τρόπος να είσαι διαφορετική και να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος» πρόσθεσε η 26χρονη Luena ( https://www.instagram.com/p/CVVuAcAgpNN/ ).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης
Ετικέτες μόδα