Cars Electric

Συνέδριο Ομίλου Συγγελίδη για το μέλλον των Peugeot, Citroen, DS Automobiles και Opel


Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου το συνέδριο του Ομίλου Συγγελίδη με την πανελλαδική συμμετοχή των Δικτύων Sales After Sales των μαρκών Peugeot, Citroen, Opel και DS Automobiles.

Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου το συνέδριο του Ομίλου Συγγελίδη με την πανελλαδική συμμετοχή των Δικτύων Sales & After Sales των μαρκών Peugeot, Citroen, Opel και DS Automobiles.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ανακοινώθηκαν σημαντικές οργανωτικές αλλαγές στη διοικητική δομή των μαρκών Peugeot, Citroën, DS Automobiles και Opel. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Ρέτζιος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του General Manager και ο κ. Γιώργος Παππάς τα καθήκοντα του Commercial Director της Aiglon Group.

Διαβάστε περισσότερα στο carselectric.gr

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις