Ελλάδα

Πάτρα: Επαναλειτουργεί η ιατροδικαστική υπηρεσία με δύο νέους ιατροδικαστές


Από αύριο, Δευτέρα, επαναλειτουργεί η ιατροδικαστική υπηρεσία Πάτρας, η οποία βρισκόταν σε αναστολή από τις 10 Ιουλίου, κατόπιν απόφασης του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη.

Σύμφωνα με το υπουργείο, δύο νέοι ιατροδικαστές αναλαμβάνουν άμεσα καθήκοντα, προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία της υπηρεσίας και να εξυπηρετούνται οι πολίτες, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα απευθύνονταν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα του υπουργείου Δικαιοσύνης για φακέλους από το αρχείο της υπηρεσίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Εφετών Πάτρας, με στόχο τη διερεύνηση πιθανών λανθασμένων αποφάσεων σε ιατροδικαστικές πράξεις.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις