ΕΥΖην

"Friends & Heroes II", τα νέα έργα του Τζόνι Ντεπ (+video)


Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) δοκίμασε και πάλι το χέρι του στη ζωγραφική και η νέα συλλογή πορτρέτων του με τίτλο "Friends & Heroes II" είναι πορτρέτα των Χιθ Λέτζερ, Μπομπ Μάρλεϊ, Ρίβερ Φοίνιξ και Χάντερ Τόμπσον (Heath Ledger, Bob Marley, River Phoenix, Hunter S. Thompson).

Από τους τέσσερις μόνον ο Τόμπσον έζησε πιο πολύ από 36 χρόνια και το 1998 ο Τζόνι Ντεπ είχε πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του "Fear and Loathing in Las Vegas" που είχε συγγράψει το 1971 ο gonzo δημοσιογράφος και συγγραφέας (στη χώρα μας, κυκλοφορεί με τίτλο «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας»).

«Δεν είχαν αρκετό χρόνο σ' αυτή τη γη. Στον χρόνο που είχαν όμως, στα σίγουρα φύτεψαν την προσωπικότητά τους, τη μοναδικότητά τους, τον κόσμο τους, την καρδιά τους, τα συναισθήματά τους, την αίσθηση χιούμορ που είχαν. Στη σύντομή ζωή τους, είπαν πολλά» λέει ο Johnny Depp σε βίντεο παραγωγής της Castle Fine Art, όπου διατίθενται μεταξοτυπίες των πορτρέτων. 

«Κάθε έργο είναι ένας ενδόμυχος στοχασμός του χαρακτήρα τους με τα μάτια του Τζόνι. Μια απεικόνιση του πώς αποκάλυψαν σε αυτόν τον εαυτό τους» (https://www.instagram.com/p/CpAKFfcNIVe/) σημειώνεται στην περιγραφή της σειράς στο site της Castle Fine Art.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα