ΕΥΖην

Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον διατηρούσαν... κοινό τραπεζικό λογαριασμό


Ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) είναι φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχουν συνεργαστεί στον κινηματογράφο και έχουν κερδίσει από κοινού και ένα Όσκαρ. Τώρα αποκάλυψαν ότι μοιράζονταν και έναν τραπεζικό λογαριασμό στην αρχή της καριέρας τους.

Το δίδυμο εμφανίστηκε στο "The Bill Simmons Podcast" (μέσω του CNBC) και αποκάλυψε ότι είχαν έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό στα τέλη της δεκαετίας του 1980, προκειμένου να χρηματοδοτούν τις οντισιόν για να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως ηθοποιοί.

«Ήταν ασυνήθιστο, αλλά χρειαζόμασταν τα χρήματα για τις οντισιόν», είπε ο Ντέιμον, αποκαλώντας το «ένα περίεργο πράγμα εκ των υστέρων».

«Θέλαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον», είπε ο Άφλεκ. «Ήταν σαν, "Δεν θα είσαι μόνος. Δεν πρόκειται να σ' αφήσω μόνο. Θα βγούμε και θα το κάνουμε μαζί αυτό"».

Κάθε φορά που ο Άφλεκ ή ο Ντέιμον έκλειναν έναν ρόλο, τα χρήματα από τη δουλειά πήγαιναν στον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό. Όπως εξήγησε ο Ντέιμον: «Εφόσον κάποιος από εμάς είχε χρήματα, ξέραμε ότι το ρεύμα δεν επρόκειτο να κοπεί. Αφού έκανα το "Geronimo" του 1992, είχαμε 35 χιλιάρικα στην τράπεζα. Ξέραμε ότι θα είμαστε καλά για έναν χρόνο».

Φυσικά υπήρχαν κανόνες, αλλά ήταν κάπως χαλαροί. «Με τα χρήματα επιτρεπόταν να πάμε στη Νέα Υόρκη (για οντισιόν). Επιτρεπόταν να πάρουμε 10 δολάρια και να παίξουμε βιντεοπαιχνίδια. Μας επιτρεπόταν να αγοράσουμε μπύρα», είπε ο Ντέιμον.

«Μου αρέσει να δουλεύω με αυτόν τον άνθρωπο. Μου αρέσει να κάνω παρέα μαζί του», είπε αργότερα ο Άφλεκ για τον Ντέιμον. «Αν μπορείς να δουλέψεις με σπουδαίους ανθρώπους, που είναι και καλοί άνθρωποι, είναι πολύ πιο ανταποδοτικό προσωπικά και επαγγελματικά».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα