ΕΥΖην

Νέα καμπάνια Gucci με Faye Dunaway, SoKo και... Sylvie


Το lifestyle των πλουσίων και διάσημων του Χόλιγουντ αποτελεί σταθερά πηγή υλικού για τους κινηματογραφιστές. Αυτό ακριβώς το κινηματογραφικό είδος ενέπνευσε την τελευταία καμπάνια της Gucci.  Το ηλιόλουστο σκηνικό των λεωφόρων με τα φοινικόδεντρα, τα καταστήματα Rodeo Drive, οι ιδιωτικές πισίνες και οι βίλες με τις κλειστές πύλες τους είναι το οικείο περιβάλλον για μια εκστρατεία που επικεντρώνεται σε μια χαρακτηριστική τσάντα του οίκου: την Sylvie.

Σε μια αναφορά στη σχέση μεταξύ «μητέρων και θυγατέρων του Χόλιγουντ», η εκστρατεία φιλοξενεί την πολυβραβευμένη ηθοποιό Faye Dunaway και τη Γαλλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιό και ηθοποιό SoKo, στο ρόλο της κόρης της.

Ο χαρακτήρας της Dunaway είναι μία γυναίκα που περνά τις μέρες της περιφερόμενη με λιμουζίνα με οδηγό, υπογράφοντας αυτόγραφα, ψωνίζοντας στο Rodeo Drive, χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα, παίζοντας τένις και ζώντας μια πολυτελή ζωή.  Αυτό το βλέπει ο θεατής μέσα από τα μάτια της κόρης της, που συχνά είναι η συντροφιά της. 

Ο τρίτος χαρακτήρας σε αυτές τις σκηνές είναι η πάντα παρούσα τσάντα Sylvie της μητέρας. 

Η ταινία ολοκληρώνεται με τη μητέρα να δίνει στην κόρη της μια δική της τσάντα Sylvie, ως ένα συμβολικό δώρο, που περνά ως θησαυρός από γενιά σε γενιά.

Η καμπάνια προβάλλεται σε ψηφιακή μορφή στο Gucci.com και σύντομα θα εμφανιστεί σε ψηφιακές πλατφόρμες και σε έντυπη μορφή στα περιοδικά του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης
Ετικέτες μόδα