Αγορές

Αυτά τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν το Bitcoin – Ποια είναι η καλύτερη επένδυση το 2024;


Το Bitcoin (BTC) αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Μάλιστα, η μέχρι τώρα πορεία του και οι εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο crypto coin, έχουν οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση. Ωστόσο, πολλά κρυπτονομίσματα καταφέρνουν να ξεπεράσουν την απόδοσή του και τη εξασφάλιση κερδών για τους επενδυτές.

Αγορά Sealana

Είναι το Bitcoin η καλύτερη επένδυση για το 2024;

Όπως προαναφέραμε, το Bitcoin (BTC) αποτελεί το δημοφιλέστερο και μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα το οποίο φημίζεται για τον πρωτοποριακό του ρόλο και την ευρεία αποδοχή του. Ως το πρώτο και πιο γνωστό κρυπτονόμισμα, το Bitcoin έχει αποδείξει σταθερά ότι αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση. Η κυριαρχία του στην αγορά και το καθιερωμένο δίκτυό του το καθιστούν μια ασφαλή επένδυση, ιδίως σε περιόδους αστάθειας της αγοράς. Ωστόσο, καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων εξελίσσεται, αναδύονται πολυάριθμα άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, με τη δυνατότητα να προσφέρουν ακόμη υψηλότερες αποδόσεις.

Ενώ η ανάπτυξη του Bitcoin έχει σταθεροποιηθεί, νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα εισέρχονται στην αγορά με μοναδικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική αύξηση των τιμών. Αυτά τα κρυπτονομίσματα συχνά συνοδεύονται από υψηλότερο κίνδυνο, αλλά παρουσιάζουν επίσης ευκαιρίες για σημαντικά κέρδη. Κέρδη τα οποία το Bitcoin μπορεί να μην είναι πλέον σε θέση να φτάσει λόγω της ήδη τεράστιας κεφαλαιοποίησής του στην αγορά.

Γιατί τα νέα κρυπτονομίσματα είναι η καλύτερη επένδυση για το 2024;

Η επένδυση σε νέα κρυπτονομίσματα μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά κέρδη για εκείνους που ασχολούνται με τα crypto. Ειδικότερα, νέα έργα τα οποία αξιοποιούν καινοτόμα χαρακτηριστικά και προσφέρουν χρησιμότητα προς τους κατόχους τους, έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν μια εξαιρετική πορεία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τα νέα crypto coins θεωρούνται από τις καλύτερες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια. Μερικοί από τους λόγους που αξίζει να επενδύσει κάποιος σε νέες κυκλοφορίες κρυπτονομισμάτων είναι:

  • Μεγάλες προοπτικές κέρδους: Σε αντίθεση με το Bitcoin, το οποίο έχει ήδη επιτύχει σημαντική άνοδο στην αγορά, τα νέα κρυπτονομίσματα έχουν τη δυνατότητα εκθετικής ανάπτυξης καθώς κερδίζουν έδαφος και διευρύνουν τη βάση των επενδυτών τους.
  • Προσιτή τιμή: Η επένδυση σε νέα κρυπτονομίσματα συχνά συνοδεύεται από χαμηλότερο κόστος εισόδου, σε σύγκριση με καθιερωμένα token όπως το Bitcoin. Αυτή η προσιτή τιμή επιτρέπει στους επενδυτές να αποκτήσουν μεγαλύτερο αριθμό tokens και να επωφεληθούν περισσότερο από τη μελλοντική αύξηση της τιμής τους.
  • Καινοτόμες τεχνολογίες: Τα νέα κρυπτονομίσματα εισάγουν συχνά τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λύσεις που μπορούν να διαταράξουν τα δεδομένα της αγοράς crypto. Κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην προσέλκυση έντονου επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Ποια είναι τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε το 2024;

Θεωρούμε ότι τρία από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα τα οποία θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την απόδοση του Bitcoin το 2024, είναι το Sealana, το Base Dawgz και το WienerAI. Φυσικά, λέγοντας ότι θα ξεπεράσουν την απόδοση του BTC δεν εννοούμε ότι η τιμή τους θα είναι μεγαλύτερη από του Bitcoin, αλλά αν επενδύσετε το ίδιο ποσό στο BTC ή σε ένα από τα νέα αυτά κρυπτονομίσματα, τα κέρδη σας θα είναι μεγαλύτερα στη δεύτερη περίπτωση.

Sealana ($SEAL)

Sealana

Το Sealana είναι ένα meme coin το οποίο κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό στο Solana blockchain. Ο αστείος χαρακτήρας του, η αξιοποίηση ενός από τα δημοφιλέστερα blockchain της φετινής χρονιάς και η ήδη ενεργή κοινότητα που έχει σχηματίσει, φαίνεται να προμηνύουν μια εξαιρετική πορεία το επόμενο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η προπώληση του $SEAL, η οποία ολοκληρώνεται σύντομα, έχει ξεπεράσει ήδη τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά Sealana

Base Dawgz

Baze Dawgz

Το Base Dawgz είναι ένα επίσης νέο meme coin στην αγορά κρυπτονομισμάτων, το οποίο όμως δεν περιορίζεται μόνο στον διασκεδαστικό του χαρακτήρα. Ειδικότερα, το έργο σχεδιάζει να εφαρμόσει και πρακτικές χρήσεις στο token, όπως η διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφόρων blockchain, η λειτουργία πονταρίσματος για παθητικό εισόδημα, το πρόγραμμα «refer to earn» και πολλά άλλα. Παράγοντες που έχουν οδηγήσει ήδη σε αυξημένη ζήτηση στην προπώληση, με τα κεφάλαια να φτάνουν τα 1.3 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά Base Dawgz

WienerAI

WienerAI

Το WienerAI αποτελεί το τρίτο κρυπτονόμισμα με προοπτικές να ξεπεράσει την απόδοση του Bitcoin. Ειδικότερα, και το συγκεκριμένο έργο πρόκειται για ένα meme coin, το οποίο συνδυάζει την αστεία φύση του με την καινοτομία. Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την τεχνολογία blockchain, το έργο κυκλοφορεί ένα Trading Bot το οποίο προσφέρει αξιόπιστες επενδυτικές προτάσεις, βασιζόμενο στα δεδομένα της αγοράς. Επιπρόσθετα, το WienerAI διαθέτει staking για παθητικές ανταμοιβές και μια ισχυρή κοινότητας υποστηρικτών. Τα έσοδα της προπώλησης έχουν ήδη ξεπεράσει τα 5.6 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά WienerAI

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα